Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Coolaste lillasystern

av Malin Collin, reporter

I lördags fyllde min minsta lillasyster 25 år. Vi firade hela natten lång med kannor fulla av Pimms och Sangria de Cava. Jag har fortfarande svårt att ta in att den yngsta personen i vår familj har nått 25-årsstrecket. För bara några år sedan såg jag just den åldern som porten in i vuxenlivet (utan återvändo). Det betyder att jag är ännu äldre och sådant vill jag inte ens tänka på.

Här nedanför är Mia i alla fall bara åtta år gammal och jag klädde ut henne till min dåvarande idol Björk som hon såg ut i ”Venus as a boy”-videon. Till och med tauteringen är ditmålad med en gammal kajalpenna.

Mia har alltid varit coolast i världen.

miabjork.jpgbjork.jpg
 • Tjänstgörande redaktörer: Matilda Andersson, Fredrik Palmqvist och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB