Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Värre att kräkas i direktsändning än att svimma på restaurang

av Malin Collin, reporter

En gång var jag på dejt på en restaurang. Helt plötsligt kände jag mig yr och ursäktade mig från bordet. Sedan gick jag in på toaletten och svimmade. 

Det var så jobbigt och gjorde ett sådant psykologiskt avtryck att jag under något år svimmade på toaletten varenda gång jag gick ut på restaurang. En gång fick min bästa kompis bara ta notan och i princip bära mig ut från en toalett och in i en taxi. 

Sedan följde några år där jag i princip utvecklade en ”gå ut och äta på restaurang”-fobi, trots att det aldrig hände igen.

I går kväll stod Alexander Rybak i direktsändning under primetime på TV4 och fick ursäkta sig mitt under ett juryutlåtande för att springa i väg till toaletten och kräkas. Typ le in i kameran med en ursäktande min, alldeles grön i ansiktet och panikspringa med handen över magen.

Äntligen fick jag någon form av perspektiv på att livet alltid kan vara värre.

 • Tjänstgörande redaktörer: Matilda Andersson, Fredrik Palmqvist och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB