Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

”Fritidssko på korksula”

av Malin Collin, reporter

Kolla, jag har nya pjucks. Man kan kalla dem ”fritidssko på korksula”. Jag har också mittbena. Det händer ungefär en gång om året. När jag ser mig i spegeln kommer jag på varför – jag ser ju exakt ut som den halvfula basisten i ett sämre hårdrocksband från 80-talet.

Dagens konstigaste 1: Jag sprang fem kilometer på löpband, intervall, backe, svinsnabbt – men svettades inte en droppe. Nu känner jag mig frusen och har ont i halsen. Där har vi kanske en förklaring till varför min kropp plötsligt uppförde sig som en supersval modells i stället för min egen.

Dagens konstigaste 2: Klockan 17 satt jag på en kinakrog i ett litet bås för två och åt en tidig middag med en fotograf. Haha, jag älskar overklighetskänslan av att sitta där och verka som att man är på en dejt. Typ småprata över menyn och fråga vad ”blandat kött” betyder.

Bild 2011-03-31 kl. 00.14 #5.jpg
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Hanna Lindström, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB