Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Startar ett skomuseum hemma?

av Malin Collin, reporter

Jag är besatt av flatforms. Platåskor fast med platt sula i stället för vanlig kilklack. Det är den urbana hippa 30-something-kvinnans svar på Ecco-skor.

Man blir svinlång men slipper gå och oja sig över någon kramp i hålfoten.

Jag har redan tre, fyra par olika skor av det här laget, men nu har det börjat slå slint.

Jag surfar in här varje dag och klickar i alla färgerna i min storlek på alla skor och trycker nästan på ”köp”. Så ändrar jag mig i sista stund och inser att jag uppför mig som en svankvinna (äldre person med kvinnlig kön som har 30 svanar i sin lägenhet av oförklarlig anledning).

Gud, börja dela av vardagsrummet med lakan och draperi för att ha en ”skohörna”. Snickra skogarderob och liksom ordna utställningar dit ”modeintresserade” kan komma och beundra och mingla/nätverka. Bjuda på bubbel och snittar vid 18-tiden på torsdagar och skicka pastellfärgad photoshop-inbjudan till Elsa Billgren och hoppas på att ”få lite press” via bloggar.

Nej.

 • Tjänstgörande redaktör: Elliot Morseth Edvinsson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB