Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Nu drar mitt favoritjobb i gång

av Malin Collin, reporter

Just nu tar jag mig en liten helg i väntan på måndag då ”Idol” drar i gång på riktigt. 

Fem direktsändningar på lika många kvällar. 

Jag kommer väl få tas in på något ”hem” redan nästa helg. Men det är det värt. 

”Idol” råkar av någon anledning vara mitt favoritjobb. Inte för att det är så fantastiskt upphetsande att se ungdomar sjunga coverhits utan för att det är någon speciell stämning med just den produktionen. 

Det finns ju baksidor med det också. Förra året drabbades jag av en mängd åkommor mot slutet av säsongen:

– Kräktes efter en galen jobbnatt på ett hotell i Karlstad (adrenalinet gick ur kroppen och då kan man tydligen må illa). ”Lex Jay Smith åker fast för droger” (som började med en panikinsatt presskonfa. Jag tog mig från eftermiddagssömn på hotellrummet till arenan på 15 minuter och ställer många, eller nja, alla frågor)

– Tappade fem kilo i vikt de sista tre veckorna för jag inte hann äta (*diettips*). ”Lex ”Idol”-finalisterna har en hemlig relation-scoop”.

– Fick åka in på SÖS akutmottagning och rullas på bår när de lekte Dr. House för att ta reda på vad mina smärtor i mellangärdet berodde på. Det visade sig vara bältros som jag hade fått ”på grund av nedsatt immunförsvar på grund av underliggande stress”. Lex ”Idol”-finalen.

Extremt ”E.R” om man ser det i bakspegeln.

Är mycket spänd på vad denna höst bär med sig (förutom att få höra 16-åringar sjunga Lady Gaga på primetime).

Brutna nyckelben? Njursten? Mjältbrand?

Ser redan fram emot det!

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB