Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Det bästa minnet från fredagskvällen är väl…

av Malin Collin, reporter

… När Alexander Bard berättar att han ska till ”Russian fashion week”, lägger sin handsbeklädda hand på min axel, spänner ögonen i mig och säger: Du MÅSTE följa med!” Och jag säger: ”JA, det är klart jag gör!” av någon oförklarlig anledning.

Jaha, ska jag börja boka någon resa nu? Bläddra förstrött genom Resfeber.se och försöker hitta ”prisvärd biljett”. Ska jag och Bard dela hotellrum också? Fnissa åt dåliga ryska day time-såpor i hotellsängen ihop?

Jag får väl skaffa mig en Rebecca och Fiona-stil och gå runt på några röda mattor och se sur ut? Sörpla i mig någon rödbetssoppa och åka svarta bilar i natten med ”klubbmusik” på hög volym. Ta tokroliga bilder till bloggen?

Säga ”da” till allting för att framstå som kul tjej och hamna i något missförstånd så någon maffiaboss skjutsar mig till en lägenhet där jag tror att en it-efterfest äger rum, så är det en bordell, så tar de mitt pass och så sitter jag där medan Alexander Bard tar flyget tillbaka till Stockholm för att sitta i ”Idol”-juryn och Aftonbladet inser att de saknar en reporter.

Fint! Hittade just en biljett för 3000 spänn. 

Man vill ju inte vara någon trist person som ”inte tar chanser”.

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB