Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Finn en psykopat till exempel?

av Malin Collin, reporter

Saker man funderar på en söndag i november:

– Tv-reklamen för dejtingsajten E-darling. Deras usp är satsningen på ”sofistikerade och högutbildade singlar med höga anspråk”. Det kanske bara är jag, men känns det inte som att männen som sitter och surfar in där är potentiella Patrick Bateman? Man blir utbjuden på avsmakningsmeny på Franzén/Lindeberg och slutar med huvudet avkapat i en Gaggenau-frys, fortfarande med Dust it-volym i håret och en hint av Byredos Bal d’Afrique bakom örsnibbarna.

– Hur mycket sanning det verkar vara i spaningen som en taxichafför pitchade för mig under en väldigt lång taxiresa genom stan i rusning: ”Det känns som att Ove Sundberg som chefen i svenska ”The Office” kommer att vara exakt som kommunalrådet Lars-Göran Bengtsson i ”Starke man”.

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén & Joakim Ottosson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB