Mat för dagen

Om mat jag äter, om mat jag lagar och mat jag tycker verkar kul. Och så nåt att dricka förstås.

Startsida / Inlägg

Dagens påse

av Jon Hansson, matskribent på Aftonbladet

Knäckande gott.Det kommer påsar till redaktionen också. Den här trillade in redan i onsdags men först i går satte jag tänderna i innehållet. Det var två nya sorters lyxknäcke från Pyramidbageriet. Den ljusa varianten med rostade melonkärnor var väldans god. Bryter bitar och käkar som snacks utan pålägg. En mer djuplodande utvärdering kommer i Härligt hemma-bilagan näst-nästa lördag.

  • Tjänstgörande redaktörer: Fred Balke, Christoffer Glader och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB