Mat för dagen

Om mat jag äter, om mat jag lagar och mat jag tycker verkar kul. Och så nåt att dricka förstås.

Startsida / Inlägg

En liten dipp

av Jon Hansson, matskribent på Aftonbladet
Ren5

Nej, inte sån chipsdipp men en dipp i kvalitén. Det är fantastisk mat men Linus Ströms ren med brysselkålskräm och crudité samt friterad rentunga var det minst upphetsande hittills. Goda smaker men aningens enkla och uppläggningen såg ut som något jag kan fixa hemma. (Ja, nästan i alla fall. En bra dag.) Men brysselkålsgrejen var god – för att vara brysselkål.

  • Tjänstgörande redaktörer: Mikael Hedmark, Emma Lindström och Emelie Perdomo
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB