Mat för dagen

Om mat jag äter, om mat jag lagar och mat jag tycker verkar kul. Och så nåt att dricka förstås.

Startsida / Inlägg

Första renen

av Jon Hansson, matskribent på Aftonbladet
ren1

Magnus Persson var först ut i andra grenen, de rätter på ren där finalisterna har kunnat träna i förväg.

Han rensadel var perfekt stekt. Det är annars lätt att renen blir som leverpastej och man lågtemperatursteker den för länge. Mycket vackra grönsaker på en morotsplatta, selleripuré och en lite blodpudding på rentunga var som sagt snygga men något bleka i smaken. Dock gott!

  • Tjänstgörande redaktörer: Fred Balke, Christoffer Glader och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB