Mat för dagen

Om mat jag äter, om mat jag lagar och mat jag tycker verkar kul. Och så nåt att dricka förstås.

Startsida / Inlägg

Kluvna känslor inför trean

av Jon Hansson, matskribent på Aftonbladet
Ren3

Det var en fantastiskt god helstekt rensadel som Christofer Ekman trancherade framför juryn. Serverades med en av de godaste skysåser jag sörplat i mig, mandelpotatispuré och renmärg. Toppgott.

Men till detta serverades också ett lappkok med grönsaker, tunga och blodkorv  i ett elegant litet porslinsskrin. Och det var rätt blekt med en seg bit tunga. Nja.

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB