Mat för dagen

Om mat jag äter, om mat jag lagar och mat jag tycker verkar kul. Och så nåt att dricka förstås.

Startsida / Inlägg

Sista renen ut – och den bästa!

av Jon Hansson, matskribent på Aftonbladet
Ren6

Jo, Guistav Trägårdh är min kille. Tyckte att hans torsk var bäst och frågan är om inte renen också är min etta. Jättegod sadel med en tunn skiva vinägerglaserad tunga, skockamos med skockachips, rostad rosenkål med sirap samt som en frasig prick över i – friterad getkvarg. Mums!

Och så ett jättetack till Rikard från Stockholms Hotell- och restaurangskola som servade med tallrikar hela dagen. En klippa!

  • Tjänstgörande redaktör: Wayne Seretis
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB