Mat för dagen

Om mat jag äter, om mat jag lagar och mat jag tycker verkar kul. Och så nåt att dricka förstås.

Startsida / Inlägg

Kvällens pizza

av Jon Hansson, matskribent på Aftonbladet
Pizzarester

Här är några överlevare från mysplåtningen tidigare i dag men familjen Hansson kommer snart att sätta tänderna även i dem. Rätt vanligt hemma hos oss med buffé på uppvärmda och lite tufsiga fotorester – men det blir i alla fall en varierad kost.

Blev ärligt talat inte särskilt nöjd med tomatpizzorna. Mozzarellan smälte bort så fort att jag inte hann grädda dem ordentligt. Det lilla brynta som syns gjorde jag i eferhand med en glödgad bordskniv. (Min bruléebrännare passade naturligtvis på att ge upp andan i morse.) Foto-Börje får trolla.

Men småkillarna hemma hos Charlotta var duktiga på att låtsasmumsa kall, degig pizza. Tack för det, boys.

  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB