Mat för dagen

Om mat jag äter, om mat jag lagar och mat jag tycker verkar kul. Och så nåt att dricka förstås.

Startsida / Inlägg

Jonnes catering…

av Jon Hansson, matskribent på Aftonbladet

…ryckte ut till TV4-huset i morse med en påskbuffé. Inte för att kränga luncher utan för att kränga min nya kokbok ”Buffé helt enkelt”.

Buffé helt enklet

Dukade upp nio härligheter i Malou von Sievers ”Efter tio”-studio. Där satt Runar, finansmannen Sven Hagströmer och Snickar-Willy. Det blev ett litet prat med Malou (hann tyvärr inte säga ”Härligt hemma-bilgan” en endaste gång) och sedan sorti medan de tre gubbarna fick smaska på på buffén. Runar sa i alla fall att lammfärsspetten var goda. Tack och bock.

Nu hoppas vi att detta gjorde underverk för upplagan. Slet som ett djur i går kväll och natt för att få klart maten. Och att lägga upp snyggt i Fyrans extremt överbefolkade lunchrum var verkligen ingen lek. Fast en fördel med hetsen var att jag inte hann bli skakis inför mina två minuter on national television.

Här kan du se succé-buffé-mannen: http://www.tv4play.se/aktualitet/efter_tio (1 april)

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Alex Rodriguez och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB