Mat för dagen

Om mat jag äter, om mat jag lagar och mat jag tycker verkar kul. Och så nåt att dricka förstås.

Startsida / Inlägg

Long time no blogg

av Jon Hansson, matskribent på Aftonbladet
Hannas hallontårta.jpg
Det där vita runt kanten är marängpinnar – inte benknotor.

Se här en mycket mumsig fryst maräng- och hallontårta med nöbotten. Hanna har bakat och jag bjuder generöst som tröst för att ni varit utan inlägg så länge.

Har nämligen varit i Hamburg på långhelg och firat mitt favoritlag St. Pauli som gick upp i Bundesliga. Kom hem till en svår baksmälla orsakad av både öl och arbete som hopat sig på skrivbordet. Därav lite tid för bloggande.

Kul hade vi i alla fall. Söndagens hejdlösa firande finns på Youtube http://www.youtube.com/watch?v=NEDbxQxE2XQ (Killen med cykeln är inte jag.)

East, sushi.jpg
Det såg godare ut i verkligheten. Tro mig.

Åt gjorde vi också. En finmiddag på trevliga East – här är förrätten en sushirulle med lättrökt tonfisk. Sehr gott.

Döner.jpg
Frukost! Eller var det middag?

Men mest blev det turkisk döner av olika slag – både till frukost och middag, faktiskt. Inför eller efter en hård dag innehåller det det mesta man behöver. Typ mat.

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB