Mat för dagen

Om mat jag äter, om mat jag lagar och mat jag tycker verkar kul. Och så nåt att dricka förstås.

Startsida / Inlägg

Down south

av Jon Hansson, matskribent på Aftonbladet
Kphsillosnaps.jpg
Bärnstenssnaps är lite underligt men rätt trevligt.

Var i Köpenhamn i helgen tillsammans med en drös svenska matskrivare för att hälsa på danska kollegor. Väldans trevligt trots viss språkförbistring. (Ingen förstod i alla fall vad jag sa fram på småtimmarna.)

På bilden syns hur vi roffar åt oss efter ett föredrag om dansk sill och snaps. Gott men lite brutalt som förmiddagsfika.

Slukade också betydligt mer ekvilibristiska rätter under en fantastisk middag på restaurang aoc. Men nu är jag trött i ögat så fortsättning följer.

  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB