Mat för dagen

Om mat jag äter, om mat jag lagar och mat jag tycker verkar kul. Och så nåt att dricka förstås.

Startsida / Inlägg

Den där snapsen

av Jon Hansson, matskribent på Aftonbladet
Lingonsnaps.jpeg
Snyggare än god.

Ja, ni är ju många som undrar hur det går med min lingonboostade viltsnaps (nä, det är ni inte – inte en enda, faktiskt men ändå) så här kommer en rapport:

Efter fyra dagars flasklagring har det klibb-cidrigt, insmickrande söta försvunnit, ingefäran rundats av och lingonen och den rökiga whiskyskvätten funnit ett gemensamt och smakfullt boende.

Blandningen är dock fortfarande tämligen odrickbar och meningslös – om man inte stålsätter sig och sveper en tolva för att bli lite yr. Men den har blivit bättre. Utan det parfymiga, rivna limeskalet skulle den redan nu vara okej.

Ska testa med något vilt i helgen. Återkommer.

  • Tjänstgörande redaktörer: Mikael Hedmark, Emma Lindström och Emelie Perdomo
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB