Mat för dagen

Om mat jag äter, om mat jag lagar och mat jag tycker verkar kul. Och så nåt att dricka förstås.

Startsida / Inlägg

Dagens pankis

av Jon Hansson, matskribent på Aftonbladet
Pankis2.jpeg
Använd ugnspannkakan vid skafferirensning och fyll med trevliga rester: kyckling, korv, sista biten på söndagssteken, bacon, broccoli med mera.

Det ser kanske inte ut som en pankis men det är det. Närmare bestämt en asiatiskt influerad ugnspannkaka med fläskkarré, räkor, svamp och salladslök. Och så är den toppad med böngroddar, gröna örter samt en chilisås. Förtjusande gott.

Mer detaljerade recept på den här och andra pankisar kommer snart i vår resebilaga. Har just satt smeten till en nordafrikansk på jäsning. Kan vara värt att kolla in.

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Filip Elofsson och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB