Mat för dagen

Om mat jag äter, om mat jag lagar och mat jag tycker verkar kul. Och så nåt att dricka förstås.

Startsida / Inlägg

Sötaste morgonmålet – och en annan dimension

av Jon Hansson, matskribent på Aftonbladet
Pock.jpeg
Sex sorter – man kan nog göra allihop. Sedan – i den riktiga dimensionen.

Nej, jag är mer för leverpastejsmackor till frukost så jag norpade ingen av de julgodisar Per Olsson på POCK på Söder hade fixat åt oss i gryningen – för plåtning och publicering i Härligt hemma.

Recepten verkar busenkla så jag ska försöka intressera någon närstående att ge sig på de där mörkbruna kolorna med nötter.

Annars känns det lite halvdant att stöka undan allt godis och julmat redan i november. Jag tror att det får tiden att gå fortare när man jobbar i en dimension någon månad före resten av verkligheten. Dessutom är man rätt less på juleriet när det verkligen smäller. Ett namnlöst lidande är vad det är. (Skicka gärna en slant eller en kola!)

Och på tisdag blir det bubbel och snittar. Happy new year!

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB