Mat för dagen

Om mat jag äter, om mat jag lagar och mat jag tycker verkar kul. Och så nåt att dricka förstås.

Startsida / Inlägg

Hantverk är godare än industrigjort

av Jon Hansson, matskribent på Aftonbladet
Korvtest4vriden.jpg
Det finns en attans massa olika korvsorter.

Stora korvtestet avverkat i helgen och de brittiska handgjorda korvarna var som väntat vassare än de industritillverkade. Köttigare, tuggigare, kryddigare. Bättre på alla vis.

Men det finns bra industrikorv. Tyvärr står de riktigt stora elefanterna – som är lättast att hitta på butikssvannen – för de minst spännande korvarna.

Hela testet kommer i Härligt hemma efter helgerna. Och det kommer att dröja längre än så innan jag mumsar en wurst igen. Puh!

  • Tjänstgörande redaktörer: Mikael Hedmark, Emma Lindström och Emelie Perdomo
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB