Mat för dagen

Om mat jag äter, om mat jag lagar och mat jag tycker verkar kul. Och så nåt att dricka förstås.

Startsida / Inlägg

Massor av korv

av Jon Hansson, matskribent på Aftonbladet
Korvtest.jpeg
Nästan alla fick plats.

Owe Thörnqvists gubbe på Fyris torg hade sina i en låda på magen. Jag har mina i en låda i kylskåpet. Det är ett 25-tal sorter som ska vara med i ett test. Till middag mumsade jag i mig tre olika handgjorda från Taylors & Jones här i stan. Beef and cracked black pepper var tämligen underbar – köttig och pepprig.

22 sorter kvar, alltså. Behöver inte grubbla ihjäl mig på vad vi ska ha till middag i helgen. Ska bli spännande att se hur Scan och de andra stordriftarna klarar sig mot hantverkskorven.

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Filip Elofsson och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB