Startsida / Inlägg

Från medioker till champ!

av Paolo Roberto

Det italienska köket är ett simpelt kök där man inte krånglar till det allt för mycket. MEN då blir det otroligt viktigt med de få ingredienser man använder och att man håller sig till recepten. En sak folk ofta missar är de små detaljerna som gör att en rätt går från att vara medioker till att bli fantastisk. De flesta pastarätter (inte alla!) blir bättre med lite hackad persilja på toppen. Så se till att alltid ha ett knippe med bladpersilja hemma så blir du en champ i köket!

20130502-164240.jpg
Arkiv
Kategorier
  • Tjänstgörande redaktörer: Jenny Åsell, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB