Startsida / Inlägg

Sista svenskdagen

av Malin Wahlberg

Det blev tre medaljer och nu har Sverige tangerat Peking. Målet innan var att slå spelen för fyra år sedan. Det finns fortfarande en liten chans till det. Men truppchefen Hans Säfström är nöjd redan nu.
– Det måste jag vara. Det finns vissa som jag hoppats mer på, till exempel goalballherrarna och rullstolsrugbylaget trodde jag skulle kunna ta en medalj. Men sen är det andra som har klivit fram, säger han.

Den stora frågan är annars om det ska bli fyra eller fem guld. Anna-Carin Ahlquist och Ingela Lundbäck spelar lagfinal i bordtennisen i eftermiddag. Det kan bli en perfekt svensk avslutning på ett fantastiskt Paralympics.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Johan D Lundin
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB