Peter Jöbacks blogg

Inför premiären av ”The Phantom of the opera”

Startsida / Inlägg

2 dagar kvar….

av Peter Jöback

 

nästan klar!Gårdagens genomdrag gick faktiskt riktigt bra – en annan regissör för föreställningen var inne och tittade och han var riktigt nöjd vilket gjorde mig glad och lugn – han påpekade några små saker – sådant jag själv känner vilket var en skön bekräftels. Jag vet vad jag har kvar att slipa på men det är inom räckhåll – så kul nu och utvecklande – fick ett superfint stöd av ensemblen idag på repet . Jag känner mig verkligen välkommen !!! Gjorde det sista på kostymen ….
Tittade på föreställningen igen på kvällen – satt och memorerade texterna och mina scener- vill så gärna ta chansen att höra orkestern så mycket som möjligt innan måndagen eftersom jag bara får en orkestergenomgång på måndag förmiddag innan premiären!
Nu ska jag ladda i helgen – några familjemedlemmar kommer och vänner och det ser jag verkligen fram emot .
Ska träna , äta god mat och njuta av London!! Det är verkligen en underbar stad! Hoppas ni får en skön helg! Peter

Information

Denna blogg är inte längre aktiv. För en lista på aktiva bloggar, gå till bloggar.aftonbladet.se.

Sök

Arkiv

Kategorier

 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Stefan Sköld, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB