Peter Jöbacks blogg

Inför premiären av ”The Phantom of the opera”

Startsida / Inlägg

Min Christine!

av Peter Jöback

Tänkte att ni skulle få träffa min Christine ser ut – låt mig presentera Sofia Escobar- som är en av tre Christine jag kommer spela mot. Sofia kommer jag spela mest mot hon gör 6 kvällar i veckan och Katy heter min andra Christine som gör 2 i veckan och Claire heter hon som är inhopp. Sofia är från Portugal men är utbildad här i London och har spelat i föreställningen i 2 år.

Min Christine!

Information

Denna blogg är inte längre aktiv. För en lista på aktiva bloggar, gå till bloggar.aftonbladet.se.

Sök

Arkiv

Kategorier

 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Stefan Sköld, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB