Startsida / Inlägg

Dagens diva

av Olle Kvarnsmyr
Katy Perry visar på trafiksäkerhetstänk
Katy Perry visar på trafiksäkerhetstänk

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Denna dag i nådens år 2013 vill din nya favoritblogg Posörer & Estradörer hylla den unga divan Katy Perrys trafiksäkerhetstänk – värdig president Obamas ”motorcade” . I ett tillägg till hennes rider (artistens lista med önskemål gentemot konsertarangören) finns hela 26 punkter på hur hennes chaufför ska sköta sig.

Det gäller för chaffisen att ha ögonen i nacken när hen gasar runt stan med den unga stjärnan. Katy förbjuder strängeligen chaffisen att titta i backspegeln, inte ens en liten titt får det göras. Framåt framåt är mottot för Perry. Chaffisen för heller inte öppna dörrarna (det gör säkerhetsdetaljen) eller tilltala stjärnan ”speciellt inte under bilfärd”. Vidare ska föraren inte såsa i högerfilen utan det det är den snabba högerfilen som gäller. Men inte för fort. Viktigt även att inte köra över fans, tänka på trafikljus och stanna när det är rött.

Nedan är hela listan:
katey

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB