Startsida / Inlägg

En hattresa med Justin Bieber

av Olle Kvarnsmyr

Som stor stjärna och estradör är huvudbonaden en viktig del i klädmixen. Förutom att skydda sig mot irriterande fotoblixtar signalerar hatten mod och humör. Den kanadensiska superstjärnan Justin Bieber är ett utmärkt exempel på hur en ung excentrisk boybandstjärna bör beklä sitt huvud.

Din favoritblogg Posörer & Estradörer vill ta med dig på en hattresa i Justin underbara värld. Bara för dig presenterar vi Justins topp 5 huvudbonader

 Justin Biebers höga hatt

 

 

 

 

 

 

Nummer 5: Den höga hatten
Din favoritblogg ”Posörer och Estradörer” imponeras över Justins förmåga att hålla hatten högt på huvudet. Detta utan att hatten försvinner vid oväder. ”Posörer och Estradörer” misstänker någon form av hårnål men kan inte bekräfta detta.

Justins ”gåbort-hatt” av Borselino-typ
Nummer 4: Justin Biebers ”gåbort”-hatt
Som superstjärna är det en och en annan tillställning man förväntas besöka. Vissa av tillställningarna är av mer formell karaktär vilket såklart Justin Drew Bieber noterar och respekterar genom att bära en hatt av Borsalino-typ.

Den mystiska Justin Bieber

 

 

 

 
Nummer tre: Den mystiska hatten
När Justin Bieber vill dölja sitt anlete eller en finne nyttjar han Chanels superlyxiga skidmössa. Perfekt även att sätta på en råddare som får spela Justin och dra massorna efter sig.

Gul huvudbonad med nitar
Nummer fyra: Gul hatt med nitar
Hatten – en hemsydd gåva av ett särdeles händigt fan orsakade vid första bärande en Twitterstorm utan dess lika. Haters försökte med hattens särpräglade utseende påvisa att Justin Drew Bieber har tappat fotfästet och blivit komplett galen. Ett påstående Justins fans hånskrattade åt med förklaringen att huvudbonaden snarare visar på vilket mod Justin Bieber
besitter.

Gasmask

Nummer ett: Gasmasken
Gasmasken, Justin Bieber bar vid Londonbesöket häromveckan är ett mysterium även för stora Bieber-kännare. Var den brittiska lukten för påträngande för Bieber eller tränande säkerhetsdetaljen stjärnan för kemisk krigföring? Hursomhelst är en gasmask en oerhört spektakulär huvudbonad värdig jordens just nu kanske hetaste manliga stjärna.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB