Startsida / Inlägg

Eklands spännande liv som superpudding

av Olle Kvarnsmyr
Britt Ekland & Rod Stewart
Britt Ekland & Rod Stewart

Svenska Hollywoodfruar har gått på lite tomgång på sista tiden. Fru Persson med sin sidekick dottern Erika har i och för sig leverat spektakulära utbrott och annat smaskens. Men ”Posörer & estradörer” har aldrig varit riktigt imponerade. Arga damer är i ärlighetens namn tråkigt och ganska så plumpt. Ska det ryas så ska det ryas med stil.

Nu nås vi av att Britt Ekland ska ingå i Treans kollektiv av Hollywoodfruar. Kanske det kan bli injektionen damerna behöver. Ekland har trots allt levt en glamoröst liv på riktigt. All respekt till Montezami – men den där förortsvillan i LA och det ständigt krängande av prylar – allt från väskor till burgare är inte speciellt glammigt.
Jämför med Ekland och hennes spännande liv som superpudding, Bondbrud och relationer med spännande herrar som Peter Sellers, Rod Stewart och den där övertatuerade herren Slim Jim. Eller som Ekland säger själv till Nöjesbladet: – Jag är nog lite mer rock ’n’ roll-wife än de andra fruarna. Jag har levt ett fantastiskt liv med allt från filmstjärnor till kungligheter och rockstjärnor. Mitt liv har varit allt annat än tråkigt.

Vi vill även veta mer om Eklands dotter Victoria Sellers. Hon har gett ut en sexrådgivningsvideo med Hollywoods mest omtalade bordellmadam Heidi Fleiss, stulit pengar från en riktigt hal knarkbaron och tog sig an under två decennier en minst sagt hedonistisk livsstil. Till slut fick USA:s Förenta Stater nog av Victoria och  deporterades henne till Storbritannien. Detta trots att hon levt i landet sen hon var 11 år.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB