Startsida / Inlägg

Live-sex-gerillaporr tog honom till toppen

av Olle Kvarnsmyr
En dag på jobbet med James Deen
En dag på jobbet med James Deen

De riktigt tuffa herrarna Paul Schrader (manusförfattare till bland annat Taxi Driver och American Gigolo) samt författaren Bret Easton Ellis (mest känd för boken American Psycho) har precis gjort klar filmen The Canyons. I filmen spelar det ständiga yrvädret Lindsay Lohan den kvinnliga huvudrollen. Men trots att fröken Lohan med sin skabrösa livsstil alltid fascinerar din favoritblogg Posörer & Estradörer är det den manliga huvudrollsinnehavare james Deen som vi lockas mest av.

Under en testvisning av The Canyons satte Lindsay och mamma Lohan bubblet i halsen då det visade sig kameran på ett mycket fördelaktigt sätt smekte unge Deen och inte Lindsays lekamen. Mamma Lohan blev så upprörd att hon var tvungen att föras till ett annat rum. Lindsay själv fick kort därefter sparken då pressen blev för stor, fokuset inte låg på henne och att hon missade två inspelningsdagar. Men efter att ha bankat på  Shraders dörr i 90 minuter och bett om ursäkt återanställdes hon.

Den glada pornografen, vars egentliga namn är Bryan Sevilla är son till en raketingenjör (Det är faktiskt sant) och växte upp i ett välbärgat hem i Kalifornien. Enligt porrlegenden valde Deen sitt yrke redan som litet barn. För tidningen GQ berättar han: ”Jag var på väg hem och hittade en porrtidning på gatan, såg människor som hade sex i tidningen och blev otroligt fascinerad. Jag vill göra som de i tidningen. När jag gick i trean eller fyran berättade jag det för hela min skolklass när vi skulle berätta om våra framtidsplaner. Det blev lite pinsamt och jag hånades av klasskamraterna men det var ju sant, det var det jag ville jobba med”.

När Deen hade fyllt 18 bestämde han sig för att det var dags att jobba utan byxor. För att skapa sig ett namn lyckades han smyga in på Hollywoods lite mer dekadenta tillställningar. Tillsammans med några likasinnade väninnor utförde han något slags live-sex-gerillaporr. Herr Deen upptäckte till sin stora förtjusning att han kunde fyra av sin stiliga wurst precis när han själv ville, trots att det satt 20 storögda personer i soffan. Enligt honom själv beror det på en nästan magisk självkontroll.

Deen kallas för ”Ryan Gosling of porn” och har en fanbase som mestadels består av unga kvinnor. James Deen har öppnat en ny marknad och porrdirektörer gnuggar numera sina stora guldringsbebrydda händer då tonårsflickor normalt inte tillhör hårdporrens tittardemografi.

Fansen följer honom slaviskt på både Twitter och i sin blogg (VARNING FÖR JÄTTEPORRIGT INNEHÅLL) och han har lyckats särskilja sig från de mer klassiska, tatuerade, muskulösa och överdrivet solariebrända manliga porraktörerna. Deen är smal, blek och innehar ett respektingivande men i sammanhanget ganska så normalbyggt organ.

 

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB