Startsida / Inlägg

Har Saucedo och Saade sålt sin själ till djävulen?

av Olle Kvarnsmyr
Är det djävulsdyrkare vi ser?
Är det djävulsdyrkare vi ser?

Din favoritblogg ”Posörer & Estradörer” undersöker dagligen rykten som de lite mer spektakulära artister dras med. Dessa digitala viskningar är ofta av av sex och drog-karaktär. Det liggs hit och dit, det tas för många stänkare och dramatiken kan ibland vara riktigt rejäl.

Men ibland dyker det upp lite annorlunda tips. Enligt en uppgiftslämnare ska tydligen de dansanta och ståtliga unga herrarna Eric Saade och Danny Saucedo sålt sina själar till både djävulen och Illuminati för att få skivkontrakt, ära och berömmelse.

Vad tror du. Är detta ett solklart fall av djävulens och Illuminatis påverkan. Ta del av uppgiftslämnarens bevisföring nedan och ge oss din uppfattning i kommentarsfältet.

”Konfrontera personerna (Danny Saucedo och Eric Saade) Angående detta! Skulle vara ett Otroligt stort Ämne som intresserar en stor Befolkning)
Nr 1: Kolla på Eric Saades Låt Popular i länken nedan!
Det är ett bevis på att han sålt sin själ till djävulen!(för att få ett skrivkontrakt, bli känd och rik)
Kolla på bakgrunden!!! först visar dom Illuminatiögat! Sen Illuminatitriangeln! och störst av allt: kolla på 2:01 så visar dom Ögat i Triangeln!!! Och kolla på 1:36 – 1:39 innan han tar ner handen så gör han djävulens tecken… Och på 1:52 så (sänder Illuminatiögat signaler till över 100 Miljoner som kollar Live?) sen kort därefter så ser man Illuminatiögat i Illuminatitriangeln!!! Behövs det mer bevis än detta?!?! Illuminatisymbolen är en triangel med ett öga i! Googla så får ni se för er som inte vet!

Se själv

Jag är nog den första i Sverige/Världen som upptäckt det…alla mina kompisar blev chockade!

Någon som vet om Illuminati som forskat lite och så borde veta att det är EXTREMT starka bevis att(musik industrin…?) är Illuminati.
Källa: https://www.flashback.org/t2188491

 

Nr 2: Kolla på Danny Saucedos låt Amazing…de första sekunderna så gör han djävulens tecken och sen 666 tecknet..han gör dom båda 2 på runt en sekund…kolla noga flera gånger…haha jag är nog den första i Sverige/Världen som upptäckt det…alla mina kompisar blev shockade! inte nog med det så har han en triangel på sin dräkt,! precis som dom andra dansarna i hans nummer!Ganska Starka Illuminati bevis? Kolla noga från 0:18 – 0:25
http://youtu.be/p4jNPMPeLws

 

gör han inte Djävulens tecken och 666 teckent(djävulens nummer) på en sekund? kolla noga!
Källa: https://www.flashback.org/t2188463

 

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB