Startsida / Inlägg

Ståtligaste kaptenen just nu

av Olle Kvarnsmyr
Permssion to salute the captain
Permssion to salute the captain

Mitt under brinnande apokalyps färdas ett amerikanskt krigsskepp på de sju haven. Jordens befolkning har dukat under eller dödsrosslar på grund av ett hemskt virus. Men botemedlet finns på Skeppet som rattas av den rättrådiga,  SUPERAMERIKANSKA och ståtliga kaptenen Tom Chandler. Skutan åker hit och dit, skumma ryssar dyker upp och besättningen utför hjältedåd. Eric Dane spelar kaptenen och det är till honom eller rättare sagt hans rollkaraktär din favoritblogg Posörer & estradörer önskar ge dagens honnör till. Maken till näst intill parodiskt rättrådig officer har inte skådats i tv sedan Robert Mitchums karaktär ”Pug” i tv-serien Krigets vindar.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB