Startsida / Inlägg

Varför så arg Ola Rapace?

av Olle Kvarnsmyr
ARG, arg, arg, arg, zzzzz
ARG, arg, arg, arg, zzzzz

Din favoritblogg Posörer & estradörer  har alltid gillat Ola Rapace. Han är en bra skådis – samtidigt som det det är något underdogigt och melankoliskt över hans person. Men helt plötsligt kan han spricka upp i ett glatt smajl som får alla på ett strålande humör. Ola har sedan ett par veckor bloggat på Finest.se. I bloggen är det inte direkt Olas glada humör som presenteras. Ola poserar bistert med ett baseballträ, han är arg, han är ännu argare, han är JÄTTERARG i VERSALER. Efter två veckors bloggande har Ola koketterat över sitt ickeröstande i riksdagsval, medier som SVT och Metro har kallats för ”ÄCKLIGA” och årstiden sommaren för skit. Dessutom har hela det svenska folket avhyvlats och kallats för ”ETT FEGT SKITSNACKANDE FOLK”.

Men varför vill Ola vara så arg egentligen? Ingen blir speciellt glad av ständigt arga ord. Olas arga versalfestival är inte heller konkret. Alltså, inga tips på hur allt ”äckligt” och förljuget ska lösas. Inläggen är bara gjorda för att provocera. Argt, argt, argt.

Din favoritblogg Posörer & estradörer uppmanar härmed Ola att tagga ner – rejält. Kanske minska ner den där stenhårda kampsportsträningen. Den verkar inte riktigt bra för dig. Softa lite. kanske göra som Edward Blom tipsade om: ”Drick punsch, rök cigarrer, läs poesi och lös världens alla problem över på tok för mycket rödvin”.

Häng med Blom istället Ola. Garanterat roligt och glatt
Häng med Blom istället Ola. Garanterat roligt och glatt

 

 

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB