VÄNDA BLAD MED METRO

av Filippa Salomonsson
IMG_2284e3

Nu är det dags att vända blad och börja ett nytt kapitel. IDAG flyttar jag min blogg till Metro Mode. Det kommer bli mer av en modern spirituell guide till hälsa och glädje, med mer fokus på den inre resan. Jag hoppas att ni hänger med mig!!

Ett jätte STORT TACK till Aftonbladet och Wellness som varit min platform och hem de senaste 4 åren!! Jag har älskat att jobba med er alla!! Extra kärlek till Nina Jakobson och Julia Fors. Ni har varit mina änglar – speciellt i flytten tillbaka till Sverige. Tack tack tack.

Vi ses på Metro Mode. HÄR hittar ni MIN NYA BLOGG. Ses där spirit junkies!!

Love Filippa

TIPS! HYSSNA KVARN

av Filippa Salomonsson
IMG_4155 IMG_4168 IMG_4212 IMG_4173 IMG_4182 IMG_4164 IMG_4215 IMG_4193 IMG_4170 IMG_4208 IMG_4214

Hängde kvar i Göteborg lite efter bokmässan. Min familj är nämligen här från Miami och det är så sällan vi är tillsammans allihop. Vi hoppa in i bilen och drog till Hyssna Kvarn. Super mysig gård. Vi åt lunch och tog en lång skogspromenad. Snart ska jag göra ordning mig för en middag med Bonnier inne i stan på Spisa Matbar. Ser fram emot att träffa några av min kollegor. Hoppas ni får en härlig lördag kväll. Peace out.

ROOIBOS CAPPUCCINO

av Filippa Salomonsson
IMG_3564 IMG_3485 IMG_3561

Nu när det börjar bli kallt så svänger jag förbi Koloni lite oftare för en rooibos cappuccino på havremjölk. Det ligger på Biblioteksgatan och du kan även kombinera med en god sallad. Åh vad jag älskar hösten – varma drycker, snygga stövlar, fluffiga cashmere halsdukar, tända ljus, mysiga mörka kvällar och frisk luft.

BOUNCE LIKE BEYONCÉ

av Filippa Salomonsson
IMG_3834

Jag har länge viljat börja dansa – brukar göra det hemma själv när Stefan är borta (hehe). Så nu shakar jag varje söndag kväll på House of Shapes. Det är riktigt svårt. Jag har verkligen respekt för alla dansare. Klassen heter Feminine Vibes och det vara min kompis Hannah Andersson som rekommenderade den.

MIN DAG PÅ BOKMÄSSAN

av Filippa Salomonsson
IMG_3982 IMG_3937 IMG_3949 IMG_3952

Idag har jag haft en skön dag på bokmässan! Morgonen börja på Sveriges Radio – där jag blev intervjuad av Hasse Andersson på P4. Du kan lyssna på intervjun HÄR. Spola fram till 1.33 i tiden.

Sen prata jag socker på bokmässan och presentera min bok Socker-detox. Vilken upplevelse! Så mycket nytt och spännande i mitt liv just nu. Tack för er fina bloggläsare som kom och lyssna.

LUNCH PÅ FOAM

av Filippa Salomonsson
IMG_3648 IMG_3645

Ibland hamnar man bara på ”random” ställen… vilket jag och min kompis Mira gjorde igår! Det blev lunch på Foam – ligger på Karlavägen. Vilka sallader… imponerad.

VECKANS EVENT

av Filippa Salomonsson
Raw2 Raw9 Raw15 Raw20 Raw18 Raw4 Raw8 Raw13 Raw5

Tack till alla som kom på min book-signing på Lexington i veckan. Det var super mysigt att få prata inför er och skriva i lite böcker för första gången. Kram på er!

BOOKSIGNING EVENT IMORGON

av Filippa Salomonsson
Lexington Invite - Sockerdetox book release

Hejsan! Ses vi imorgon på Lexington mellan kl. 18.30-20.00? Sväng förbi deras flagship store på Birger Jarlsgatan för lite mingel, shopping, grön juice och hälsosnack. Jag kommer vara där och signa böcker, samt prata lite om socker. Ta gärna med dig vänner. Hoppas att vi ses imorgon!

OSA till: bjg@lexingtoncompany.com

Sida 1 av 163
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB