Startsida / Inlägg

NYTTIG PESTO PASTA.

av Filippa Salomonsson

Middag for two? Idag blev det hemmagjord pesto med varm zucchinipasta toppad med rostade valnötter och fetaost. Dag nummer 8 – no sugar!

Pesto Recept:

12 dl basilikablad

5 dl spenat

3 msk rostade pinjenötter

1 dl finriven parmesanost

1,25 dl olivolja

4 krossade vitlöksklyftor

Saft från 1 citron

Salt

Mixa alla ingredienser i en matberdare och du har en go krämig pesto.

  • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB