Startsida / Inlägg

Mitt lag, mina regler

av henryd

Melker Hallberg hörde av sig, var jag sugen på att köra ett pass med honom och det är klart att jag var. Jag har alltid gillat den pojkens driv.

Jag ringde in IFK Berga-keepern Casper Nyberg och satte ihop ett pass med en hel del långa passningar, mottagningar och givetvis en massa avslut.

Dagen efter dök Melker upp på min U 19-träning och det var kul att se honom i aktion. Eftersom det var den sista träningen innan sommarledigheten hade vi mest stort spel och jag var tvungen att kliva in i motståndarlaget. Ville ju känna lite på Melkers nivå. Och jag satte Melkers lillebror Herman mot Melker. Det var härligt att se den broderliga rivaliteten. Hur Melker gav Herman småhugg när Melker gled förbi Herman.

Själv lirade jag vänstermittfältare, högermittfältare och högerback och vi vände underläge till seger med 3-2. Även om vissa gnällde över att jag som domare – felaktigt – dömde bort ett mål för motståndarlaget.

Äh, vissa privilegier ska man ha som tränare.

Min träning, mitt lag och mina regler.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB