Startsida / Inlägg

Aggressiva HBK:are och man blir fan inte yngre

av henryd

U21-slutspel och vi startade med match mot HBK och efter en tveksam första halvlek tog vi över efter paus och dominerade tämligen kraftigt och HBK:arna var aggressiva och ville vinna och det skreks en hel del på domaren, men jag var inte en av dem, faktiskt, men irritationen steg i mig när jag såg att domaren lät sig påverkas av att Kristoffer Fagercrantz, min forne lagkamrat, gnällde över överblivna frisparkar och plötsligt hörde jag mig själv vråla och jag blev nästan förvånad, jag skulle ju vara tyst och fokusera på vårt eget och efter matchen sa jag med ett leende till Fagge – som jag känner väldigt väl och gillar väldigt mycket – att han borde blivit utvisad och Antonio Rojas kunde inte låta bli att säga till mig ”fan, vad du snackar från bänken!”.
Och då var jag ändå lugn.
Matchen slutade 0-0 och det var en besvikelse.
Dagen efter tränade vi och det var sol och varmt och vindstilla och det blir liksom inte bättre förutsättningar än så och startelvan i U 21 samt Ismael tränade med mig och när David Elm blev kvar inne hos sjukgymnast Kjell Svensson – hans fot ömmade – innebar det att jag fick hoppa in själv i spelet och hettan ökade, de unga spelarna ville ju förnedra mig och mitt spelarjag vaknade snabbt till liv och det blev dueller och aggressivt, men kul, kul, kul och efter träningen sa Ismael att han var nöjd med mig och jag tror han menade det eller om det bara var så att han ville vara snäll.
Men jag blir fan inte yngre.
All träning sitter kvar längre i kroppen numera. Jag tränade ett pass med Hossmo BK, ett division IV-lag. Det kändes.
När jag kör Crossfit – jag och en polare följer en programmering – känns det ibland som om jag blivit demolerad och det ömmar överallt. Men efter lite uppvärmning brukar det bli bra ändå.
Men jag blir fan inte yngre.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB