Startsida / Inlägg

Sitter på Chokladfabriken

av Sanna Lundell
Bild 75.jpg

och äter en chokladcroissant, en bit kardemummatryffel och dricker en cappucino. Min man deffar, så hemmavid blir det mest keso och hälsodrinkar. Så jag tar igen mig här nu. Mumsar på. Lo är med. Vi skulle till dagis, men saltsöbanan var försenad så vi sket i det. Han får hänga med mig i stället. Jag är så fantastiskt kär i den här lilla mannen. Han är så behändig. Så glad. Så oförställd. Livet är gott för Lo, ingenting annat än ett enda härligt äventyr som ligger framför. Människan är god. Lo är en människa, så människan måste vara god. 

Det är jävligt, jävligt svårt att tro det när man läser här om en 14-åriga förståndshandikappad flicka som utsattes för en rad våldtäkter i Rosengård i mars i år. Detta jävla sexuella våld. Ingenting gör mig så jävla frustrerad som sexuellt våld. Jag känner att jag hatar män, ja – hela manssläktet åker med – när jag läser sånt här. HATAR. Jag vill införa dödsstraff. Jag blir som Sarah Palin. Gudskelov går den här typen av känslostormar snabbt över. Det blev många svordomar här, men de är på sin plats i sammanhanget tycker jag.  

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Paula Westerberg och Jennifer Laxén
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB