Jag o morsan…
avJag o morsan konstaterar krasst att vi är lyxskadade när det gäller mat. Dömer ut en moussaka så brutalt hårt. Undrar varför svärdfisken är preppad så trist, varför pastan inte är perfekt al dente, grillspetten sega och aubergineröran fejkrökig. Vi vill kliva in i varenda kök här på Lefkas o styra upp, leka arga kocken, öppna en ”riktig” taverna. Det går i arv, Olga är likadan. Tyckte att den marinerade bläckfisken var ”aningens för seg”
I övrigt: ska köpa en kajak när jag kommer hem. Så underbart att paddla sig fram i livet. Sist men inte minst: vi försöker utröna hur retsina tillverkas och har fått tre olika versioner, vad säger ni, nån som vet?? Olga tycker förövrigt att Retsina är ett vackert namn, ser alltså fram emot att bli mormor till lilla Retsina Crafoord Lundell nån gång framöver:-)