Startsida / Inlägg

Föräldramöte

av Sanna Lundell

Tiden rusar och jag insåg nyss att jag var på mitt sista förskoleföräldramöte. Herregud, jag hinner inte njuta av allt som ges mig. Allt som har givits mig i livet. Känner att jag måste typ bosätta mig på Los förskola nu de här sista månaderna, efter sommaren har jag ju bara skolbarn. Det här uttrycket att småbarnsåren går så himla snabbt kan jag verkligen bekräfta. Nyss låg de ju i min famn och famlade med den där ostadiga spädisblicken. Vad hände liksom…

I övrigt: Bok. Blogg. Möten. Planering för nya stallet. Skriva, skriva, skriva. Ha dåligt samvete när jag inte skriver. Panik över att det inte blir tillräckligt bra. Allt är med andra ord som det brukar precis innan ett projekt så att säga rors i hamn.

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning & Erik Melin
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB