Startsida / Inlägg

Skavlan

av Sanna Lundell

300 anmälningar till granskningsnämden. De allra flesta klagomål på att Skavlan var FÖR kritisk. Det är vårt Sverige i dag. Jimmie Åkessons partivänner mobiliserar sig och försvarar sin ledare med näbbar och klor. Så snabbt gick det att normalisera rasism och fascism i Sverige i dag.

 

Nu till något mer uppiggande.

I helgen såg jag ut så här: mms_img-12140564871

Blöt med lycklig! 400 meter 80 stolp och 400 meter hagtråd dragen! Galen träningsvärk, men i dag 16.00 flyttar mina hästar in i mitt och Dittes alldeles egna stall. Vi har alltså tagit över driften av Stallet ute på Rikstens Säteri i Tullinge!!! Hösilage är på plats. Halmpellets likaså. Fikarummet skrubbat. Golven sopade. Sadelhängare på plats. Nu börjar en ny hästera. En ny alldeles fantastiskt spännande resa. Så fort vi har kommit i ordning så kommer jag och Ditte börja hålla NH-kurser ute på Riksten. Självklart lägger jag all info här på bloggen. Eller så kan ni med fördel surfa in på min blogg på hästliv.nu  som nu äntligen har återfötts till den fina bloggportal och det webmagasin som det en gång var tänkt att bli. Nu är nya satjen färdig! Bli medlemmar och starta en blogg hos oss! Jaaaa, vad kul!!!

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Joakim Ottosson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB