Startsida / Inlägg

Mitt barn lagar risotto

av Sanna Lundell

och jag ligger i en soffa o tjuväter godis. Vi har varit på hopptävling hela dagen. Felfri clear round och en felfri fas 1 i LD+ men fel väg i omhoppningen. Bättre än jag någonsin vågade hoppas! Så kul att vara ponnymorsa. Förstår ej hur det kommer sig att alla mina barn har blivit små tävlingsmaskiner eftersom jag själv var helt opepp på just tävling när jag var liten. Hatade det. Uppskattade inte enforfinkicken tillräckligt för att den skulle överskrida skräcken. Nu är det alltså matcher och tävlingar helgerna igenom. Påsken=fin. Odramatisk och ohelig. Hästig.  

 

 • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Sebastian Laneby
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB