Startsida / Inlägg

Ska hinna se Sara Varga minst en gång före kvällens fest

av Tobbe Ek

I skrivande stund börjar kommunfesten på stadshuset i detta nu. Men jag sitter kvar här på repet och ska se färdigt Playtones och åtminstone Sara Vargas första genomsjungning innan jag beger mig, bara så att ni vet.

Men sen ska jag till festen så att ni får veta allt som händer där också. Förhoppningsvis hinner jag dit innan allt är över. Det är lika märkligt varje år, men i år tror jag att reptiderna ligger extra sent. Sara Varga ska inte vara färdigrepad förrän klockan 21…

Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund Lisa Ajax loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB