Startsida / Inlägg
DET HÄR ÄR EN PLUS-ARTIKEL

Förlåt för att jag inte bloggar om genrepet

av Tobbe Ek

Förlåt för att jag inte bloggar om genrepet

Kanske undrar ni varför jag inte bloggar om kvällens genrep. Jag sitter upptagen med att skriva en del artiklar. Bestämde mig för att prioritera det. (Mina chefer bestämde mig för att prioritera det...) Men framöver ska jag definitivt blogga från alla rep. Jag lovar.
Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren loreen Mariette Hansson melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager Wiktoria Johansson
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB