Startsida / Inlägg

Måns naken i brittiska Daily Star

av Tobbe Ek

Måns hamnar i tidningar över hela världen just nu. Brittiska tabloiden Daily Star förnekar sig inte och det är därför jag älskar den för sin ärlighet i vad de gillar att skriva om. Och det involverar nakna kändisar.Bild 2015-05-19 kl. 14.11.34Så igår var Måns med på deras tv-sida med en bild från QX Gay gala 2014 när Måns var programledare och svingade sig in på scenen naken på en rivningskula till tonerna av Miley Cyrus Wrecking ball.

alcazar Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB