Startsida / Inlägg

Anis Don Demina om de dyra scenkläderna

av Tobbe Ek

Andra chansens dagrepetitioner är som alltid stängda för oss i pressen. Det beror på att de gör ett så kallat start-stopp-rep där artisterna repar tillsammans med programledarna och varje moment i progrmamet gås igenom.

Så därför blir det ingen blogg från arenan förrän till kvällens genrep. Tills dess får ni hålla till godo med den här videon där jag pratar scenkläder med Anis och om de faktiskt kostar över 200 000 kronor…

alcazar Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB