Startsida / Inlägg
DET HÄR ÄR EN PLUS-ARTIKEL

Och där gjorde jag bort mig – inför Miss Universum

av Tobbe Ek
artikelbild

Och där gjorde jag bort mig – inför Miss Universum

Jag fick precis syn på Yvonne Ryding och ville fråga henne en sak. Så jag inleder med orden: – Åh, Ellinor, har du tid en stund. Hon började gapskratta och presenterade sig: – Vad skönt med nån annan som är helt blind på namn, hej Yvonne Ryding heter jag. Jag...
Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo Dotter eric saade esc finland Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren Liamoo Lisa Ajax loreen Mariette Hansson Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson sanna nielsen
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB