Startsida / Inlägg

Mystiska låtskrivare och tippningar utan att ha hört nåt!

av Tobbe Ek

Hurra, vi har blivit med poddavsnitt igen! Jag, Jenny och Markus pratar om årets startfält och Jenny tvingar mig och Markus att försöka tippa vilka som tar sig till final bara baserat på namn, låttitlar och snacket i kulisserna. Har jag sagt att hon är en ondsint kvinna ibland?

Jenny Ågren, Markus Larsson, Tobbe Ek i Aftonbladets poddstudio. Foto: Jimmy Wixtröm

Här kan ni i alla fall lyssna på senaste avsnittet, eller så gör ni det där ni vanligen lyssnar på poddar, exempelvis söker i Spotify. Eller i Aftonbladets app så klart. Där kan ni lyssna på podden, samtidigt som ni kan skrolla vidare bland alla nyheter.

 

Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund Lisa Ajax loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB