Startsida / Inlägg

Ugnsbakad omelett!

av Annika Sjöö

Hej!
I veckan gjorde jag ugnsbakad omelett till kvällsmat. Tänkte dela med mig av receptet:-) Enkelt och gott!

4 ägg
1 dl kesella
4 skivor ost
Örtsalt

Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa ihop ägg, kesella och örtsalt. Häll i en liten ugnsform. Lägg på ostskivorna.
Sätt in i mitten av ugnen i 10 min.
Klart!

Kram Annika

20120114-045652.jpg
  • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB