Startsida / Inlägg

CrossFit!

av Annika Sjöö
Foto: John Hagby, Kläder från MXDC

Hej alla!

Den här helgen har min man Michael varit i Danmark och gått CrossFit utbildning. Det gick hur bra som helst! Men å andra sidan räknade jag inte med något annat så duktig som han är och med den erfarenheten han har (PT sedan 15 år tillbaka).

Fler och fler intresserar sig för CrossFit träning och det är inte så konstigt med tanke på de fantastiska resultaten som ges om man går in för det. Kolla bara t.ex. in Anna Fernette på bilden!! Det ska även tilläggas att Anna födde sitt andra barn för drygt ett år sedan:-). Därefter började hon med CrossFit och titta på henne nu! Hon är ett levande exempel på att ”ingenting är omöjligt”. Tillsammans med sin man Anders Fernette driver hon CrossFit Lerum. Måste verkligen hälsa på någon dag….

För övrigt är jag idag helt slut efter barnkalas med kelvin…mer slut än Kelvin själv faktiskt…jag börjar bli gammal:-)

Kram

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning & Erik Melin
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB