Startsida / Inlägg

Ljuvliga mandelvåfflor….

av Annika Sjöö

Hej!

Jag fortsätter min ”recept-kavalkad” med ett av mina allra bästa recept, low carb våfflor gjorda på mandelmjöl!

I 30-års present fick jag ett belgiskt våffeljärn, vilket gör att våfflorna känns ännu lyxigare. Varsågod, här är receptet:

3 dl mandelmjöl
50 g kokosolja
4 ägg
3 tsk fiberhusk
0,5 tsk salt
1,5 dl mjölk

Smält kokosoljan och låt den svalna något. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Tillsätt fettet samt äggen och mjölken. Vispa till en fin smet.
Smörj järnet med lite kokosolja innan varje våffla.
Perfekt att äta med agavesirap på!

Kramar Annika

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Elin Wieslander och Elvira Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB